Velkommen til Vendelbo VVS ApS

God service og høj kvalitet kendetegner Vendelbo VVS ApS.

Vendelbo VVS ApS afleverer altid arbejdet til rette tid, til aftalt pris og med kvaliteten i top.

Find inspiration her på siden og ring for et uforpligtende tilbud.

Du er altid velkommen til at kontakte os på e-mail: jesper@vendelbo-vvs.dk.

Vi løser mange forskellige opgaver indenfor VVS- og blikkenslagerfaget. Nedenstående beskrivelser giver et indblik i de opgaver, vi tilbyder.

 

 

VVS-installationer

Vi udfører alt indenfor VVS, hvad enten der er tale om installation eller udskiftning af en enkelt vandhane, installation af nyt vand- og varmeanlæg eller renovering af køkken, badeværelse og bryggers.

Vi udarbejder gerne prisoverslag eller fast tilbud på netop det stykke arbejde, som du ønsker udført. Ved projekter som også berører andre håndværkere, varetager vi gerne kontakten og koordineringen med disse.

 

 

Blikkenslager

Vi udfører alle former for blikarbejde herunder montering, udskiftning og reparation af tagrender og nedløb, beklædning af kviste og tage med zink og kobber. Derudover udfører vi diverse inddækningsarbejder som inddækning af skotrender og skorstene.

 

 

Jordvarme og solvarme

Jord- og solvarme er gode og miljøvenlige alternative energiformer når det handler om boligopvarmning og opvarmning af brugsvand. Vi har god erfaring med etablering af jord- og solvarmeanlæg og udarbejder gerne prisoverslag eller fast tilbud herpå. 

 

 

Forsikringsskader

Er der opstået en akut skade, har Vendelbo VVS ApS døgnservice. Ved udbedring af forsikringsskader varetager vi også gerne kontakten til forsikringsselskabet.

 

 

Kontakt

 

Vendelbo VVS ApS
Hasselvej 7
9800 Hjørring
Email:
jesper@vendelbo-vvs.dk

 

Følg os på facebook: Vendelbo VVS ApS

 

side fra net for dig